Controlling ve firmě Kunststoff-Frohlich Czech Plast, s.r.o. - Čítková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hašková, Simona, 1973-; Kolář, Pavel, 1943- (2012)
Cílem diplomové práce je porovnání původního způsobu vedení účetnictví se současným stavem ve firmě Kunststoff-Fröhlich Czech Plast s.r.o., dále zhodnocení aktuální situace po stránce controllingu se zaměřením na finanční a nákladový controlling. Na základě provedeného zhodnocení budou navrhnuty případné změny ve smyslu rozšíření či doplnění controllingových aktivit za účelem zvýšení efektivity firmy
Vedoucí práce: Simona Hašková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: účetnictví; controlling; management [obor dipl. práce]; vertikální analýza; diplomové práce; accounting; controlling; master's theses