Tvorba mapové aplikace pro sledování polohy v Cloud - serverová část Windows Azure - Růžička, Vojtěch; Bruckner, Tomáš, 1974-; Skoupý, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Hlavním cílem práce je představit platformu Windows Azure a její možnosti a limity, a to především co se týče spolupráce s mobilními klienty na platformě Windows Phone 7. To je demonstrováno na vývoji aplikace pro trasování a navigaci obtížným terénem určené pro vozíčkáře a cyklisty. Poznatky nabyté návrhem a implementací této aplikace jsou zobecněny, aby mohly posloužit dalším vývojářům na platformě Windows Azure. Samotná aplikace je vyvíjena s ohledem na užitečnost pro definované cílové skupiny. Tato diplomová práce je zaměřena na serverovou část na platformě Windows Azure. Klientská část aplikace na platformě Windows Phone 7 není její součástí a je zpracována Bc. Vítem Čurdou v jeho diplomové práci s názvem Tvorba mapové aplikace pro sledování polohy v Cloudu - klientská část Windows Phone 7.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses