Analýza systému vzdělávání ve společnosti ČEZ Měření s.r.o. - Pokorná, Pavlína; Jarošová, Eva, 1955-; Franková, Emilie, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce se zabývá analýzou systému vzdělávání ve společnosti ČEZ Měření, s.r.o.. Cílem práce je zmapovat stav vzdělávání ve společnosti, nejdříve z pohledu organizace a poté porovnat s provedeným dotazníkovým šetření. Práce je rozdělena do třech částí. První je teoretická, kde jsou popsána základní teoretická východiska daného tématu. Poté následuje metodická část, kde je popsán způsob sběru dat, základní soubor nebo základní techniky sběru dat. Poslední část se pak věnuje analýze dokumentů a dotazníkovému šetření a následným shrnutím celého tématu.
Vedoucí práce: Eva Jarošová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses