Vnímání značky Dr. Oetker - Šmídová, Tereza (2012)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vnímání značky Dr. Oetker se zaměřením na produkt Premium puding. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je popsáno základní pojení marketingu, značka, marketingová komunikace a marketingový výzkum. V praktické části je představena značka Dr. Oetker, která je výrobcem a dodavatelem přísad na pečení, směsí na pečení, dezertů, pizz a dalších výrobků. Dále je zde uvedeno vyhodnocení dotazníkového šetření. V závěru jsou shrnuty poznatky z marketingového výzkumu a návrhy na zlepšení.