Vývoj daňového systému Ukrajiny - Yablonska, Kateryna (2012)
Cílem práce je informovat čtenáře o daňovém systému Ukrajiny. Samostatná část práce je věnována analýze vývoje, historii a regulaci ukrajinského daňového systému, a jeho stavu v současné době.