Vývoj daňového systému Ukrajiny - Yablonska, Kateryna; Láchová, Lenka, 1959-; Matějka, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem práce je informovat čtenáře o daňovém systému Ukrajiny. Samostatná část práce je věnována analýze vývoje, historii a regulaci ukrajinského daňového systému, a jeho stavu v současné době.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses