Klastry, potenciál a dotace v Ústeckém kraji - Rezek, Jiří (2012)
Cílem práce je vysvětlit fungování klastrových uskupení malých a středních podniků, na případové studii ukázat metodu tvorby žádosti o financování projektů klastru ze strukturálních fondů EU a zhodnotit přínosy klastru