Klastry, potenciál a dotace v Ústeckém kraji - Rezek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří; Martinák, Jakub (2012)
Cílem práce je vysvětlit fungování klastrových uskupení malých a středních podniků, na případové studii ukázat metodu tvorby žádosti o financování projektů klastru ze strukturálních fondů EU a zhodnotit přínosy klastru
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: podnikatelské projekty; klastry (ekonomie); financování programů a projektů; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; clusters (economics); project financing; master's theses