Guerilla marketing v bankovníctve - Bláhová, Petra; Zamazalová, Marcela; Pešek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cieľom tejto bakalárskej práce bolo posúdiť vhodnosť a účinnosť guerilla marketingovej komunikácie (skrátene GM) v bankovníctve v cieľovej skupine mladých ľudí. Dotazníkového šetrenia sa zúčastnili dve skupiny respondentov, Česi a Nemci. Teoretická časť obsahuje základy marketingovej komunikácie, vrátane komunikačných trendov v bankovníctve ČR, popis GM a GM techník. Z dotazníkového šetrenia vyplýva, že GM komunikácia vyvolá záujem a virálne šírenie v tejto cieľovej skupine. Dopyt po ďalších informáciách o bankovom produkte, po vyvolanom záujme GM komunikáciou je výrazne vyšší u Nemcov ako u Čechov.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses