Strategická analýza podniku - Meister, Vladimír (2012)
Analýza firmy z oblasti automatizace za pomocí interní a externí analýzy, integrovaného modelu managementu. Popis konkurenčního prostředí, velikosti trhu a stávajících marketingových aktivit. Nastínění trendů a vývoje v daném průmyslovém sektoru. Výsledkem práce je optimalizace finančních záležitostí, rozbor interního stavu firmy a možnosti změny, návrh strategie firmy pro další období