Strategická analýza podniku - Meister, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří; Pasek, Petr (2012)
Analýza firmy z oblasti automatizace za pomocí interní a externí analýzy, integrovaného modelu managementu. Popis konkurenčního prostředí, velikosti trhu a stávajících marketingových aktivit. Nastínění trendů a vývoje v daném průmyslovém sektoru. Výsledkem práce je optimalizace finančních záležitostí, rozbor interního stavu firmy a možnosti změny, návrh strategie firmy pro další období
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic planning; master's theses