Styl řízení v organizaci - Davidová, Renata; Surynek, Alois, 1954-; Jarošová, Eva, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Práce se zabývá problematikou manažerského stylu, který vedoucí při řízení uplatňuje. Cílem diplomové práce je zjištění stylu řízení vedoucích pracovníků zkoumané organizace, následné posouzení spokojenosti jejich podřízených s tímto způsobem řízení, porovnání stylu řízení s ostatními zkoumanými vedoucími a vytvoření návrhu opatření vedoucích ke zvýšení spokojenosti zaměstnanců s vedoucím pracovníkem a se společností jako takovou. Teoretická část shrnuje základní poznatky dané problematiky, praktická část analýzu výsledků provedeného dotazníkového šetření v organizaci a návrh zlepšení současného stavu.
Vedoucí práce: Alois Surynek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses