Marketingová strategie firmy Bernard. - Hanzalová, Lenka (2012)
Ve své bakalářské práci se zaměřuji na marketingovou strategii Rodinného pivovaru Bernard. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části se zabývám obecnými marketngovými základy a představuji nástroje marketingové strategie. V praktické části, která navazuje na část teoretickou, provádím analýzu společnosti pomocí marketingových nástrojů a na jejím základě dávám pivovaru doporučení na vylepšení.