Strategická analýza s důrazem na klíčové faktory úspěchu pro založení nové společnosti - Vostarková, Šárka; Dvořáček, Jiří, 1947-; Lukeš, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou strategického řízení. Cílem této práce je provedení strategické situační analýzy konkrétního podniku za použití metod popsaných v teoretické části. Hlavní důraz je kladen na klíčové faktory úspěchu podniku, které budou vyvozeny právě na základě strategické situační analýzy. Diplomová práce má dvě části. V teoretické části jsou představeny základní pojmy strategického řízení, metody využívané pro strategickou situační analýzu a způsob hodnocení a výběru dané strategie. V praktické části jsou popsané metody aplikovány na zvolený podnik, konkrétně na základní školu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses