Metodika učenia, získavania a uchovania znalostí z manažerských hier - Vargová, Antónia (2012)
Práca rieši problém získavania a uchovania znalostí z výuky s manažerskou hrou. Popisuje metodiku, ktorá sa opiera o formulovanie dynamických hypotéz pomocou nástrojov systémovej dynamiky. Cieľom je zabezpečiť tímovú spoluprácu, zlepšenie analytických schopností, systémového myslenia, vyjadrenie skrytých znalostí a strategických postojov. Na praktickej ukážke demonštruje použitie nástrojov znalostného manažmentu a tvorbu mentálnych modelov