Metodika učenia, získavania a uchovania znalostí z manažerských hier - Vargová, Antónia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Voráček, Jan; Kincl, Tomáš, 1979- (2012)
Práca rieši problém získavania a uchovania znalostí z výuky s manažerskou hrou. Popisuje metodiku, ktorá sa opiera o formulovanie dynamických hypotéz pomocou nástrojov systémovej dynamiky. Cieľom je zabezpečiť tímovú spoluprácu, zlepšenie analytických schopností, systémového myslenia, vyjadrenie skrytých znalostí a strategických postojov. Na praktickej ukážke demonštruje použitie nástrojov znalostného manažmentu a tvorbu mentálnych modelov
Vedoucí práce: Jan Voráček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: ekonomické vzdělávání; manažerské hry; znalostní management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; economics education; management games; knowledge management; master's theses