Využití sociálních médií ve sportu - Burian, Petr; Pavlíček, Antonín, 1977-; Juříček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato diplomová práce se zabývá sociálními médii a jejich využití ve sportu. Hlavním cílem práce je v první části popsat pojem sociální média a jejich typy, a následně pak jejich využití ve sportu jednotlivci, sportovními kluby a při organizaci sportovních akcí. Ve druhé části je hlavním cílem zjistit, zda tělovýchovné jednoty a sportovní kluby ve Středočeském kraji využívají sociální média a pokud ano, tak jaké druhy sociálních médií. Toto zjištění se opírá o vlastní výzkum se zaměřením na určité faktory, které využívání sociálních médií mohou ovlivňovat. Na tyto dva hlavní cíle navazují dva vedlejší cíle. Prvním je porovnání využívání sociálních médií v USA a v ČR, druhým je vytvoření stránky na sociální síti Facebook pro TJ Sokol Vysoký Újezd.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses