Hospodaření malého bytového družstva a společenství vlastníků bytových jednotek - Svobodová, Lucie; Müllerová, Libuše, 1945-; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu hospodaření malého bytového družstva a společenství vlastníků bytových jednotek. Nejprve jsou specifikována bytová družstva, jsou zde popsány obecné aspekty jejich vzniku, hospodaření a zobrazení vybraných účetních operací. Následně jsou tyto aspekty porovnány se společenstvím vlastníků bytových jednotek a znázorněny odlišnosti mezi těmito subjekty. Praktická část práce se zaměřuje na analýzu hospodaření konkrétního bytového družstva v praxi.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses