Finanční analýza firmy Gumárny Zubří, a. s. - Weissová, Zuzana; Drozen, František; Knopp, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem práce je zhodnocení finanční situace podniku Gumárny Zubří, a. s., z pozice externího uživatele na základě dat z období 2007 až 2011. Teoretická část obsahuje vedle charakteristiky finanční analýzy, jejich uživatelů a zdrojů, především popis metodologického aparátu. V praktické části je nejprve podnik představen, včetně makroprostředí a odvětví, ve kterém působí, a následuje provedení samotné finanční analýzy. Nejdůležitější poznatky jsou pak shrnuty v závěru práce.
Vedoucí práce: František Drozen
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses