Použití BPMN nástroje BizAgi v pojišťovací společnosti - Oblezar, Marek; Bruckner, Tomáš, 1974-; Marek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Diplomová práce "Použití nástroje BizAgi v pojišťovnictví" se zaobírá procesem na velká průmyslová rizika v souvislosti s datovou integrací historických dat do aplikace na velká rizika, která je vyvíjená v aplikaci BizAgi. Práce představuje proces pojištění a zajištění velkých průmyslových rizik. Analyzuje také současnou a požadovanou situaci v pojišťovně. Mým hlavním cílem je provést datovou integraci z pojišťovacího systému Golem do aplikace BizAgi. Práce popisuje postup a možnosti, jakým způsobem je možné datovou integraci provést. Výsledek mé práce pak přináší zjištění, zda je BPM nástroj BizAgi vhodný pro potřeby pojišťovací společnosti.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses