DPH při poskytování služeb s mezinárodním prvkem a vývoj od roku 2009 - Gluzová, Tereza (2012)
Tato bakalářská práce je zaměřena na uplatňování daně z přidané hodnoty při poskytování služeb s mezinárodním prvkem, a to jak v rámci Evropského společenství, tak s rozšířením na třetí země. Pozornost je věnována rovněž podstatným změnám, ke kterým v uvedené oblasti došlo od roku 2009 společně s analýzou dopadů těchto změn na aplikaci daně z přidané hodnoty u poskytovaných a přijímaných služeb.