DPH při poskytování služeb s mezinárodním prvkem a vývoj od roku 2009 - Gluzová, Tereza; Bauernöplová, Veronika; Vítek, Leoš, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato bakalářská práce je zaměřena na uplatňování daně z přidané hodnoty při poskytování služeb s mezinárodním prvkem, a to jak v rámci Evropského společenství, tak s rozšířením na třetí země. Pozornost je věnována rovněž podstatným změnám, ke kterým v uvedené oblasti došlo od roku 2009 společně s analýzou dopadů těchto změn na aplikaci daně z přidané hodnoty u poskytovaných a přijímaných služeb.
Vedoucí práce: Veronika Bauernöplová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses