Zakladateľský finančný projekt - Brezina, Jakub; Vávrová, Hana, 1970-; Tondlová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cieľom práce je zostaviť zakladateľský finančný projekt, ktorý bude predpovedať úspech alebo neúspech projektu. V teoretickej časti je popísaný metodický aparát dôležitý v podnikovej praxi. Praktická časť sa zaoberá samotným zostavením celého finančného rozpočtu na prvých päť rokov podnikania a vyhodnotenie investície. V Závere sa pojednáva o realizovateľnosti finančného plánu a dodatočných zmenách v pláne. Práca zistila veľké riziko projektu kvôli pravdepodobnému nízkemu odbytu na tunajšom trhu. Úspech projektu by mohol byť na väčších trhoch.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses