Finanční analýza "Chodovar spol. s r.o." - Němec, Pavel (2012)
Bakalářská práce analyzuje vývoj finanční situace podniku "Chodovar spol. s r.o." v letech 2006 -- 2010. Práce se skládá ze dvou hlavních částí -- teoretické a praktické. V teoretické části jsou představeny použité metody, v praktické části jsou pak tyto metody přímo aplikovány na daný podnik. V závěru následuje celkové shrnutí a zhodnocení firmy.