Finanční analýza "Chodovar spol. s r.o." - Němec, Pavel; Slunčík, Peter; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce analyzuje vývoj finanční situace podniku "Chodovar spol. s r.o." v letech 2006 -- 2010. Práce se skládá ze dvou hlavních částí -- teoretické a praktické. V teoretické části jsou představeny použité metody, v praktické části jsou pak tyto metody přímo aplikovány na daný podnik. V závěru následuje celkové shrnutí a zhodnocení firmy.
Vedoucí práce: Peter Slunčík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses