Teorie oceňování nemovitostí a ocenění rodinného domu - Perkina, Elizaveta; Heřman, Jan; Zeman, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Hlavním cílem této bakalářské práce je porovnání hodnoty rodinného domu. Byly použiti dvě metody oceňování, metoda administrativní a metoda tržní. Práce je rozdělena na dvě části, na teoretickou a praktickou. V první teoretické části je vysvětleno několik základních pojmů pro pochopení následné druhé části. Praktická část je zaměřena na ocenění konkrétního objektu, rodinného domu právě výše zmiňovanými dvěma metodami. V závěru je pak porovnání obou metod a stručné shrnutí této bakalářské práce.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses