Podniková kultura ve ŠKODA AUTO a. s. - Tomoriová, Sandra; Nový, Ivan, 1956-; Chládová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce na téma "Podniková kultura ve ŠKODA AUTO a. s." analyzuje současný stav podnikové kultury ve společnosti ŠKODA AUTO a. s. a porovnává ho s mou vlastní definicí "Simply Clever" podnikové kultury určenou pro tuto společnost, jež v současné době teprve vzniká, s cílem navrhnout taková doporučení, která povedou ke zlepšení stávající úrovně podnikové kultury ve společnosti ŠKODA AUTO a. s., tedy k dosažení již zmíněné podnikové kultury v podmínkách "Simply Clever". V teoretické části je na základě odborné literatury vymezen pojem "podniková kultura", a další prvky "podnikové identity", mezi něž patří "podnikový design", "podniková komunikace" a "produkt". Praktická část obsahuje tyto, podle interních materiálů společnosti a vlastních zkušeností z dobrovolné praxe, vypracované oddíly: charakteristika společnosti ŠKODA AUTO a. s., popis vzniku a postupné implementace podnikové kultury koncernu Volkswagen Group do společnosti ŠKODA AUTO a. s., analýza stávajícího stavu podnikové kultury, vlastní definice "Simply Clever" podnikové kultury, formulace návrhů vedoucích ke zlepšení podnikové kultury ve společnosti ŠKODA AUTO a. s., tudíž k docílení "Simply Clever" podnikové kultury, na základě porovnání těchto dvou podnikových kultur.
Vedoucí práce: Ivan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses