Motivační systém podniku a spokojenost pracovníků - Holomb, Yevheniya (2012)
Práce je zaměřena na problematiku motivačního systému podniku "X" a hodnocení spokojenosti její zaměstnanců. Teoretická část rozebírá obecnou podstatu motivace a jednotlivé východiska zaměřená na metody odměňování. Empirická část práce řeší analýzu různých prvků motivačního systémů -- finanční odměny, benefity nebo budoucí profesní růst. Na závěr práce jsou stanoveny návrhy řešení motivačního programu společnosti "X" a jejich případná implementace.