Motivační systém podniku a spokojenost pracovníků - Holomb, Yevheniya; Surynek, Alois, 1954-; Chládová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Práce je zaměřena na problematiku motivačního systému podniku "X" a hodnocení spokojenosti její zaměstnanců. Teoretická část rozebírá obecnou podstatu motivace a jednotlivé východiska zaměřená na metody odměňování. Empirická část práce řeší analýzu různých prvků motivačního systémů -- finanční odměny, benefity nebo budoucí profesní růst. Na závěr práce jsou stanoveny návrhy řešení motivačního programu společnosti "X" a jejich případná implementace.
Vedoucí práce: Alois Surynek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses