Zúčtovací vztahy - Hulešová, Anna (2011)
Předmětem této bakalářské práce je seznámit čtenáře s tématem zúčtovacích vztahů. Tématické celky obsahují kromě teoretické části i část praktickou (účtová schémata a příklady).