Zúčtovací vztahy - Hulešová, Anna; Müllerová, Libuše, 1945-; Gnoth, Boris; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Předmětem této bakalářské práce je seznámit čtenáře s tématem zúčtovacích vztahů. Tématické celky obsahují kromě teoretické části i část praktickou (účtová schémata a příklady).
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses