Problematika přechodu na vykazování v souladu s IFRS - Šedý, Jakub; Králíček, Vladimír, 1952-; Smělý, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cílem diplomové práce je popsat princip přechodu na vykazování v souladu s IFRS. Práce má za cíl seznámit čtenáře s problematikou konverze účetní závěrky sestavené dle českých účetních předpisů na účetní závěrku sestavenou v souladu s IAS/IFRS a přehledně popsat jednotlivé kroky tohoto složitého procesu se zaměřením na současnou úpravu. Práce na úvod seznamuje čtenáře s hlavními rozdíly mezi českými účetními předpisy a IAS/IFRS, dále uvádí možnosti samotné konverze účetní závěrky na IFRS a v neposlední řadě celkově popisuje danou problematiku na vybrané společnosti, která přešla na vykazování v souladu s IFRS.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses