Interní audit v bankovních společnostech - Machová, Zuzana (2012)
Práce je zaměřena na problematiku interního auditu v bankovních společnostech. První část práce je zaměřená na historii, vývoj, regulaci a současnou podobu interního auditu v bankách. Dále je zde popsán teoretický postup auditorů při výkonu auditu. Druhá část je praktická, kdy autor popisuje práci interního auditu na auditu bankovního produktu kreditní karta, respektive procesu uzavření smlouvy o úvěru, ve smyšlené bankovní společnosti Banka, a.s.