Interní audit v bankovních společnostech - Machová, Zuzana; Králíček, Vladimír, 1952-; Geciová, Renata; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Práce je zaměřena na problematiku interního auditu v bankovních společnostech. První část práce je zaměřená na historii, vývoj, regulaci a současnou podobu interního auditu v bankách. Dále je zde popsán teoretický postup auditorů při výkonu auditu. Druhá část je praktická, kdy autor popisuje práci interního auditu na auditu bankovního produktu kreditní karta, respektive procesu uzavření smlouvy o úvěru, ve smyšlené bankovní společnosti Banka, a.s.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses