Analýza před implementací systému SAP Business One - Hruška, Michal; Svatá, Vlasta, 1952-; Říhová, Zora, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Provedení analýzy požadavků zákazníka a na jejich základě zpracování předimplementační analýzy. Předimplementační analýza bude sloužit jako výchozí dokument pro samotnou implementaci systému SAP Business One. Analýza bude provedena na skutečné firmě, v práci uváděné pod fiktivním názvem (např. FIRMA a.s.).
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses