Počítačové programy pro podporu auditu - Krajčová, Lenka (2012)
Tato diplomová práce se zabývá počítačovými programy pro podporu auditu. Jejím cílem je vzájemně porovnat vybrané auditorské softwary dle různých kritérií. Součástí práce je také průzkum mezi auditory ohledně využívání počítačových programů pro auditorskou činnost.