Počítačové programy pro podporu auditu - Krajčová, Lenka; Králíček, Vladimír, 1952-; Pospíchal, Robert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato diplomová práce se zabývá počítačovými programy pro podporu auditu. Jejím cílem je vzájemně porovnat vybrané auditorské softwary dle různých kritérií. Součástí práce je také průzkum mezi auditory ohledně využívání počítačových programů pro auditorskou činnost.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses