Dlhová kríza a jej dopady na Európsku úniu - Černý, Martin; Bič, Josef; Vrňáková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Táto práca zhodnocuje dopady dlhovej krízy na EÚ, resp. eurozónu. Bližšie sú v nej analyzované príčiny - všeobecne aj vzhľadom k jednotlivým zasiahnutým krajinám a tiež nástroje prijaté k zastaveniu šírenia krízy. Záverom sú prezentované možné scenáre do budúcnosti.
Vedoucí práce: Josef Bič
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses