Diplomaté ve Španělsku - Slavíková, Barbora (2012)
Tato práce se zabývá postavením diplomatů a dalších zahraničních zástupců ve Španělském království a dále také postavením španělských diplomatů v zahraničí. V českém prostředí nebyla tato problematika dosud komplexně zpracována. Z tohoto důvodu se tato práce zaměřuje právě na ta specifika a okolnosti, které španělské prostředí poskytuje.