Diplomaté ve Španělsku - Slavíková, Barbora; Trávníčková, Zuzana, 1977-; Pospěchová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato práce se zabývá postavením diplomatů a dalších zahraničních zástupců ve Španělském království a dále také postavením španělských diplomatů v zahraničí. V českém prostředí nebyla tato problematika dosud komplexně zpracována. Z tohoto důvodu se tato práce zaměřuje právě na ta specifika a okolnosti, které španělské prostředí poskytuje.
Vedoucí práce: Zuzana Trávníčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses