Transformace výsledku hospodaření na daňový základ ve státech EU - Semerádová, Markéta; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Skálová, Jana, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato diplomová práce propojuje účetní a daňové aspekty problematiky vykazování účetního zisku a jeho následné úpravy na základ daně z příjmů právnických osob. Vysvětluje, jak je upravován účetní výsledek hospodaření na daňový základ, a jak se přistupuje k aplikaci IFRS při sestavení účetních závěrek všech společností, a to v České republice a v ostatních členských státech Evropské unie.
Vedoucí práce: David Procházka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses