Analýza mandatorních výdajů se zaměřením na podporu v nezaměstnanosti - Moulíková, Lucie; Urbánek, Václav; Slintáková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Diplomová práce se zabývá analýzou vývoje mandatorních výdajů v České republice, především podpory v nezaměstnanosti za roky 2010 a 2011. V první části práce detailněji analyzuji strukturu mandatorních výdajů a graficky znázorňuji jejich vývoj do roku 2010. Druhá kapitola je věnována státní politice zaměstnanosti a její struktuře. Podrobněji je zde charakterizována aktivní politika zaměstnanosti a její nástroje. Závěrečná kapitola se věnuje pasivní politice zaměstnanosti, vývoji a výši podpory v nezaměstnanosti a zda-li tento příspěvek může odrazovat od práce.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses