Analýza podpory regenerace brownfields poskytované ze státních programů a fondů EU v ČR v období 2007 až 2011 - Švorc, Martin; Damborský, Milan, 1980-; Vebrová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce analyzuje definice brownfields i jejich kategorizaci. Soustřeďuje se na jejich příčiny a důsledky. Připomíná vliv trhu na brownfields (pozitivní a negativní externality, nákladovou mezeru). Analyzuje vybrané dotační programy (Operační program Podnikání a inovace, Operační program Životní prostředí a Regionální operační programy) a ekonomicky hodnotí úpravy brownfields (připomíná výhodnost fondů EU přispívajících k jejich realizaci).
Vedoucí práce: Milan Damborský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses