Finanční analýza podniku Rudolf Jelínek a.s. pro ocenění podniku - Šticha, David; Rudolfová, Lucie; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem mé bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci a připravit podklady pro ocenění podniku Rudolf Jelínek a.s. mezi roky 2006 - 2010. Společnost má v České republice hlubokou historii a zabývá se zejména výrobou ovocných destilátů. Práce se skládá ze dvou částí, a to metodické části a praktické části. V metodické části popisuji, jak budu postupovat v části praktické. Na závěr jsem shrnul výsledky získané v provedené analýze a vyhodnotil finanční situaci společnosti a její fungování v budoucnosti.
Vedoucí práce: Lucie Rudolfová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses