HISTORIE DŮCHODOVÉ FORMULE - Soldátová, Zuzana; Klazar, Stanislav, 1974-; Teklý, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce se zabývá vývojem důchodové formule a jeho detailní analýzou od roku 1996 do roku 2012. Teoretická část se věnuje důchodovému systému obecně a zařazení důchodového systému České republiky mezi systémy zemí OECD. V praktické části se zabývám analýzou jednotlivých prvků fomule, kde zjišťuji, jak velký dopad má změna těchto prvků na konečnou výši starobního důchodu, a které z těchto prvků přispívají k zásluhovosti či solidárnosti důchodového systému.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses