Analýza využití IS v obchodním controllingu energetické společnosti - Benešová, Zuzana; Matyáš, Ondřej, 1979-; Stránský, Jakub, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Předmětem práce je analýza procesu tvorby plánu v obchodním controllingu energetické společnosti z pohledu efektivnosti využití informačního systému. Pomocí této analýzy je vyhodnocena úspěšnost implementace tohoto informačního systému. Vzhledem k tomu, že praktická část je stěžejním prvkem celé diplomové práce, není vymezena samostatným oddílem, nýbrž je průběžně prokládána mezi teoretické poznatky. Teoreticky je vymezena úloha controllingu v rámci podniku, přínos informačních systémů a následuje popis procesu tvorby plánu a samotná analýza. V závěru jsou shrnuty nejpodstatnější poznatky z provedené analýzy a vyhodnoceny hypotézy.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses