Vykazování o CSR - měřitelnost a indikátory činností společenské odpovědnosti - Panulin, Martin; Stránský, Jakub, 1978-; Knežová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Moja práca sa zaoberá predstavením spoločensky zodpovedného podnikania a spôsobmi vykazovania o ňom. V teoretickej časti oboznámim čitateľov s konceptom spoločensky zodpovedného podnikania a jeho výhodami. Následne prejdem k možnostiam vykazovania prostredníctvom environmentálneho účtovníctva, účtovníctva udržateľného rozvoja a správ GRI. Hlavný cieľom aplikačnej časti je zdôrazniť výhody vykazovania o CSR. V praktickej časti som si vybral spoločnosť, ktorá podniká spoločensky zodpovedne ale zatiaľ o tom nijak nevykazuje. Mojou úlohou bolo vybrať najlepší spôsob vykazovania o spoločensky zodpovedných aktivitách a identifikovať výhody plynúce z toho.
Vedoucí práce: Jakub Stránský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses