Analýza hodnocení předmětu Statistika - Krajča, Marek (2012)
Hlavní cíl mé bakalářské práce je popsání změn ve výsledcích studentů předmětu Statistika 4ST201 za zimní semestr 2010/2011, kdy struktura závěrečných testů byla shodná jako v předešlých semestrech, a za letní semestr 2010/2011 a zimní semestr 2011/2012, kdy závěrečné testy byly vytvořeny již podle nové struktury. Nejprve provedu podrobnou analýzu výsledků za zkoumaná období a na závěr srovnám zjištěné poznatky a pokusím se vysvětlit příčinu změn.