Analýza hodnocení předmětu Statistika - Krajča, Marek; Malá, Ivana, 1962-; Čabla, Adam, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Hlavní cíl mé bakalářské práce je popsání změn ve výsledcích studentů předmětu Statistika 4ST201 za zimní semestr 2010/2011, kdy struktura závěrečných testů byla shodná jako v předešlých semestrech, a za letní semestr 2010/2011 a zimní semestr 2011/2012, kdy závěrečné testy byly vytvořeny již podle nové struktury. Nejprve provedu podrobnou analýzu výsledků za zkoumaná období a na závěr srovnám zjištěné poznatky a pokusím se vysvětlit příčinu změn.
Vedoucí práce: Ivana Malá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses