Tvorba marketingové strategie malé firmy - Šťastná, Jana; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato práce se zabývá marketingovou strategií malé firmy TRIPOR, s.r.o., jejímž předmětem činnosti je nákup a prodej porcelánu a skla a své sídlo má v Klášterci nad Ohří. Cílem této práce je analýza současné marketingové strategie této obchodní společnosti, její zhodnocení a návrh a doporučení marketingové strategie této společnosti. Práce je členěna do dvou kapitol. První kapitola se zabývá teorií, kde je popsána především teorie marketingu. V druhé kapitole je popsána charakteristika firmy TRIPOR, s.r.o. a návrh na zlepšení její marketingové strategie. Bakalářská práce popisuje návrh marketingové strategie jak u velkoobchodu, tak i u maloobchodu. Jednotlivé podkapitoly popisují firmu TRIPOR, s.r.o., její historii, nynější marketingovou strategii a návrhy na zlepšení marketingové strategie. Ke zlepšení této marketingové strategie jsem použila SWOT analýzu a zaměřila jsem se na zlepšení především distribuční strategie, produktové strategie, cenové strategie a komunikační strategie. Tato komunikační strategie zahrnuje také shrnutí nákladů na opatření, která by měla pomoci firmě ke zlepšení marketingové strategie a jejího postavení na trhu.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses